fbpx
Selecteer een pagina

Over Marjolein

Ik ben Marjolein en ik wil vrouwen die al lange tijd niet hun ideale gewicht weten te bereiken, helpen om weer in balans te komen. Om hun gezondheid te versterken en hun natuurlijke gewicht te bereiken. Om van zichzelf te houden en goed voor zichzelf te zorgen. Om te genieten van een gezond en gelukkig leven.

Ik weet hoe het is om voortdurend met jezelf in strijd te zijn en hoe ongelukkig je je daardoor kunt voelen. Vanaf mijn puberteit heb ik geworsteld met mijn overgewicht. Ik heb tal van diëten geprobeerd én heel veel vormen van therapie. Maar allemaal zonder succes.

Tot ik mijn kennis over lichaam en geest begon te combineren en de strijd met mezelf losliet. Ik ging zorgen voor mezelf. Voor mijn lichaam en mijn geest. Toen pas begon ik gewicht te verliezen. Inmiddels ben ik ruim 30 kg afgevallen.

Nu zit ik vol energie, enthousiasme en levenslust. Ik voel me gezond, fit en in balans. Ik heb dromen en ambities en een van die dromen is het om andere vrouwen zoals ik te helpen om ook hun doelen op het gebied van gezondheid, geluk en gewicht te bereiken. Daarvoor ben ik mijn bedrijf Living Your Happy Life gestart.

Ik vind het heerlijk om te leren over gezondheid, de werking van het lichaam, wat voeding doet in en met ons lichaam. Ook de verbinding tussen je gedachten en gezondheid vind ik fascinerend. Veel van mijn tijd gaat naar het steeds verder uitzoeken van al deze interessante informatie.

Mijn gezin is ontzettend belangrijk voor me. Mijn echtgenoot Gernant, mijn zoon Menno (2004) en mijn dochter Leanne (2006). Het is super fijn om mijn tijd met hen te delen.

Daarnaast vind ik het heerlijk om me onderdeel van de natuur te voelen. Om de zon op mijn huid te voelen, vogels te horen kwetteren, water te horen stromen, de geur van bloemen, vers gemaaid gras, hars of zout water te ruiken. Om te wandelen en al deze sensaties te ervaren.

Ik ben heel enthousiast over de Herenboerderij waar wij aan mee doen (vers, lokaal, super biologisch eten, zonder zelf groene vingers te hoeven hebben). Duurzaamheid en milieu zijn belangrijk voor me, hoewel ik ook houd van reizen en comfort, wat helaas niet altijd past bij duurzaam gedrag.

Ik geniet (nog steeds!) van lekker eten. Ik houd van koken en gezellig tafelen met vrienden of familie.

Reizen vind ik fantastisch. Binnen én buiten Europa. Voor natuur én stedentrips. Ik vind het geweldig om andere landen te zien, het eten daar te proeven, de cultuur te beleven en de natuur te ervaren.

Verder ben ik dol op lezen (fantasy) en films kijken (thrillers, science fiction, maar ook comedy en drama). En ik kan ontzettend genieten van dansen (vooral op popmuziek of salsamuziek). O ja, ik ben ook nog gek  op allerlei frisse lentekleuren. 😊