fbpx
Selecteer een pagina

Gisteravond hadden mijn man en ik een ontzettend leuke kookworkshop bij restaurant Hoogheid in Hoog Soeren.

We hebben lekkere recepten gekregen, mooie technieken geleerd, fijn contact met andere deelnemers gehad. En tot slot heerlijk gegeten van onze zelfbereide gerechten.

Onze chef was Onno Pel. Bevlogen en heel deskundig.

Hij vertelde dat hij bezig is een kookboek te maken voor de stichting SICQ, vol recepten zonder suiker, zout en zuivel.

Een mega-uitdaging vertelde hij. Veel trial and error om tot smakelijke recepten te komen. Maar hij doet het wel!

Ook voor hemzelf is het essentieel om zonder suiker en vet te eten, las ik vanmorgen op internet. Een levensbedreigende ziekte kan hem op elk moment vellen. Misschien juist daarom leeft hij zo vol passie.

Ik vond het super inspirerend om hem te horen praten over voeding, lekkere (!) voeding én gezondheid. Thema’s die mijzelf ook zo na aan het hart liggen.

Wat een prachtige avond! Ik hoop van harte dat Onno Pel nog een lang leven gegund blijft waarin hij zijn passie met ons kan delen.

%d bloggers liken dit: