fbpx
Selecteer een pagina

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.livingyourhappylife.nl en alle bijbehorende artikelen, blogs, mails, diensten en aanbiedingen.

Je gaat akkoord met deze disclaimer door deze website te bezoeken en/of de informatie van deze website, het programma en andere content van Living Your Happy Life te gebruiken.

Leeftijd
Deze website en bijbehorende content is bedoeld voor meerderjarigen.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid
Het gebruik van deze website, het programma en overige content die door Living Your Happy Life is ontwikkeld, is volledig op eigen risico.

Living Your Happy Life heeft geen artsen, psychiaters, psychologen, verpleging, farmaceuten, diëtisten, nutritionisten of andere officiële gezondheidsprofessionals in dienst en kan geen medisch advies geven, geen medische resultaten interpreteren, geen medicijnen voorschrijven. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor veranderingen die je aanbrengt in je leefstijl.

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is geen vervanging voor een professioneel, medisch, psychologisch of psychiatrisch advies, consult, evaluatie, diagnose of behandeling door een gekwalificeerd arts. Living Your Happy Life aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor fouten, onvolledigheid of andere onvolkomenheden in de inhoud van deze website.

De tips van Living Your Happy Life zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om (individuele) lichamelijke en/of psychische klachten te behandelen of verhelpen. Living Your Happy Life is geen medische, psychologische of psychiatrische organisatie en kan geen medisch, psychologisch of psychiatrisch advies geven. Neem voor diagnose of behandeling van wat voor medisch probleem ook – lichamelijk en/of psychisch – altijd contact op met je arts. Negeer geen medisch advies van je arts, ongeacht wat je hier op deze site leest.

De tips op Living Your Happy Life dienen alleen als ondersteuning te worden toegepast onder toezicht van een (medisch) deskundige. Living Your Happy Life is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortkomt uit of die in wat voor opzicht dan ook verband houdt met deze website, het programma en andere content die  Living Your Happy Life heeft ontwikkeld.

Medisch advies
Win altijd medisch advies in bij een deskundig arts voordat je start met wat voor bewegings-, dieet- of leefstijlprogramma ook, waaronder dat van Living Your Happy Life. Zorg ook voor periodieke check ups. Medische controles en monitoring is vooral van belang voor diegenen met een reeds bekende lichamelijk of psychische aandoening.

Links naar andere websites
Living Your Happy Life kan links bevatten naar websites van derden. Living Your Happy Life is niet verantwoordelijk op welke wijze dan ook voor content op sites van derden.

 

© Living Your Happy Life 2019

marjolein@livingyourhappylife.nl

KvK: 74532634